top of page

Tapanilan Erän lentopallotoiminta paranee

Koillis-Helsingin lähitieto kirjoittaa viimeisimmässä harraste-teemassaan, kuinka Tapanilan Erä on Uudenmaan johtava lentopalloseura. Erällä pelaa kilpapelaajia tänä vuonna todella monessa sarjassa; naisten 2-3 -sarjoissa ja miesten 2-, 4-, 5- ja kuntosarjoissa. Näiden Erällä on lisäksi paljon harrastepelaajia.

Tälläkin kaudella Erä on menestynyt hyvin kilparintamalla. Miesten 2- ja 4-sarjoissa ollaan jopa saatu nauttia tiukoista seuran sisäisistä kamppailuista, kun molemmissa sarjoissa on kaksi Erän joukkuetta. Naisten puolella ei Erän sisäisiä pelejä ole vielä nähty. Moni joukkue on uudella kokoonpanolla liikkeellä tänä kautena, ja niinpä kevätkaudelle on vielä suuria odotuksia joukkueiden hitsaantuessa nyt kauden aikana yhteen.

Voit lukea koko artikkelin täältä.

bottom of page