top of page

Kesän biitsipelit ja koronarajoitukset

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset toiminnassa Lentopalloliitto on ohjeistanut kesän harjoittelua ja pelaamista: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliiton-ohjeistus-seuroille-harjoittelun-toteuttamiseen-1.6.-alkaen.html Tullaan treeneihin ja turnauksiin täysin terveenä, pidetään huolta käsihygieniasta, turvaväleistä ja max. ryhmäkoosta sekä noudatetaan päivitettyä ohjeistusta rajoituksista. Beach pelailut vastuullisesti kesä- elokuussa Siltamäessä Kaikkien Erän lentisporukoiden vastuullista pelailua omalla vastuulla Siltamäessä ti, to ja su klo 17-19. Pelailu tapahtuu ilman ohjausta ja valmennusta, nopeimmat varaa kentät, omat pallot mukaan. Beach turnaus la 13.6.2020 Kaikkien Erän lentisporukoiden sisäinen turnaus vastuullisesti ja omalla vastuulla. Ilmoittautumiset Erän Beach -nimenhuudossa. Aikataulu: Klo 9.00- kenttien kunnostus ja ilmoittautuminen paikanpäällä alkaa Klo 9.45 ilmoittautuminen päättyy ja kolmihenkisten joukkueiden arvonta Klo 10.00 pelit alkaa N. klo 14.00 pelit normaalisti päättyvät N. klo 15.00 biitsisaunat, ks. Beach nimenhuuto Kaikille aurinkoista kesää! Pysytään terveinä ja noudatetaan ohjeita ja suosituksia.

bottom of page