top of page

Erän sisäpallokausi 2020-2021

Uusimpien koronarajoitusten valossa Erä lentiksen sisäkausi on erittäin todennäköisesti päättynyt tämän kevään osalta. Tässä viestissä on koottuna tämän hetken tiedot kauden 2020- 2021 osalta sekä suuntaamme katsetta jo ensi syksyyn.


Kausimaksut ja taloudellinen tilanne

Kevään jäsen- ja toimintamaksuja ei tulla ollenkaan perimään jäseniltä. Erän lentopallojaoston taloudellinen tilanne tulee näillä näkymin kestämään toiminnan jatkamisen syksyllä (esimerkiksi elokuun sisävuorot ja sarjaan ilmoittautumismaksut). Vahvistamme vielä myöhemmin keväällä taloudellisen tilanteen jäsenille, kun pääsemme suunnittelemaan ensi kautta.

Kesä ja syksy 2021

Jos rajoitukset antavat myöten, pelataan kesällä perinteisesti biitsiä Siltamäessä ja toivottavasti myös muutama Erä-turnaus. Näistä tiedotetaan viimeistään toukokuun loppupuolella. Silloin myös vahvistetaan elokuun sisävuorot (pyrimme saamaan jälleen Viikkiin kautta valmistelevat yhteiset treenivuorot).


Ensi kauden tilanne on luonnollisesti vielä erittäin auki. Joukkueiden aktiivien ja valmentajien kanssa käydään läpi syksyn suunnitelmia nyt keväällä ja kesällä. Tavoitteena on saada kaikki innokkaat heti pallokentille, kun rajoitukset ja yleinen turvallisuus sen mahdollistavat. Lentisjaoston rahatilannetta seurataan myös tarkkaan, jotta voidaan varmistaa toiminnan jatkuvuus seuraavillekin vuosille.

Kiitos kaikille mukana olosta tänä erikoisena kautena. Toivottavasti päästään kesällä biitsin ja syksyllä sitten itse sisälentiksen pariin kunnolla!

Comments


bottom of page