top of page

Mukaan Erän lentopalloiluun?

Tapanilan Erä pähkinänkuoressa

Erässä palloilee yli kaksisataa miestä ja naista. Pelaamme miesten alue- ja paikallissarjatasoilla ja naisten 1-,  2-, alue- ja paikallissarjoissa. Järjestämme myös kuntolentopalloilua niille, jotka eivät kiinnostu kilpaurheilusta. Lisäksi joukkueemme ovat vakituisia osallistujia erilaisissa turnauksissa – löytyypä kaapistamme muutama MM-mitalikin suolentopallosta! 

 

Joukkuehenkemme on erinomainen ja saliolosuhteemme aivan mainiot. Harjoittelemme ympäri vuoden saleissa ja kesäisin myös beachilla. Lentopallon lisäksi järjestämme erilaista yhteistä toimintaa perinteiseen tyyliin – esimerkiksi saunailtoja, pikkujouluja ja beach-turnauksia.

Miten mukaan?

Otamme mielellään joukkoomme uusia pelaajia. Jos olet muuttanut hiljattain lähiseudulle ja vaikka harraste olisi päässyt hiipumaan, tule ihmeessä mukaan! Kaikkiin joukkueisiimme voit tutustua Joukkueet -sivulta. Jos olet epävarma taitotasostasi, hyvä aloitus on torstain tai sunnuntain kuntovuorot – siellä pärjää aina. Lisäksi jos et ole varma keneen ottaa yhteyttä, seuran yhteyshenkilöt löytyvät Yhteystiedot-sivulta. Seuran puheenjohtaja ja viestintävastaava vastaavat mieluusti kaikkiin kysymyksiin.

Kauden 2023 - 2024 maksut:

Jäsenmaksu emo-Erä -seuralle: 5€
Harjoitusmaksu: 250€
Kilpailumaksu: 140€

Maksut koskevat muita kuin ykkössarjajoukkuetta, joka määrittelee omat harjoitus- ja kilpailumaksunsa.

Meillä voit maksaa alla luetelluilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä, korteilla ja sovelluksilla:

Smartum 
Edenred
Ticket Mind & Body
Ticket Duo 
Tyky-online 
Epassi 

Eazybreak

Setelit toimitetaan taloudenhoitajalle ja korteilla maksetaan Erän toimistossa.

bottom of page