top of page

Tapanilan Erälle on myönnetty naisten 1-sarjapaikka

Tapanilan Erä pelaa kaudella 2022-2023 naisten 1-sarjassa. Erä haki Lentopalloliitolta naisten 1-sarjapaikkaa, kun Helsinki Volley päätti luopua paikastaan. Erään on siirtymässä kuusi Helsinki Volleyssä Naisten Lentopallon Mestaruusliigaa pelannutta pelaajaa, apuvalmentaja sekä muutamia pelaajia vahvistamaan valmennus- ja taustatiimiä.

Tapanilan Erässä joukkueen päävalmentajana toimii Antti Lehtineva. Hän oli kaudella 2021–2022 Helsinki Volleyn liigajoukkueen apuvalmentajana ja samaan aikaan Tapanilan Erän hyvin menestyneen 2-sarjajoukkueen (sijat 5–8) päävalmentaja.


Taustalla vaikutti ajatus siitä, että voitaisiin jatkaa Helsinki Volleyn emoseura Naarasleijonien hyvää kehitystyötä ja tarjota viime kauden pelaajille mahdollisuus jatkaa tavoitteellista kilpailutoimintaa lentopallossa. Uskon, että tämä ratkaisu oli hyvä koko pääkaupunkiseudun naislentopallon kannalta”, sanoo Lehtineva.


Tapanilan Erän lentopallojaoston puheenjohtaja Risto Ryynäsen mukaan seura ottaa 1-sarjapaikan motivoituneesti vastaan: ”Meillä on pitkät perinteet aikuislentopallon monipuolisessa toiminnassa. Seuramme Suomen suurimpana yleisseurana pystyy tarjoamaan hyvän alustan 1-sarjatasoiselle toiminnalle.


Lisätietoja ja pelaajayhteydenotot:

Antti Lehtineva puh. 0407088027 Sonja Snellman puh. 0503269195


コメント


bottom of page